Манчестър Сити постигна голяма победа с 3:2 над Байерн (Мюнхен)

...
Манчестър Сити постигна голяма победа с 3:2 над Байерн (Мюнхен)
Коментари Харесай

Ман Сити повали Байерн след страхотен обрат

Манчестър Сити реализира огромна победа с 3:2 над Байерн (Мюнхен) в следващия си мач от " Inernational Champions Cup ". Срещата на " Хард Рок Стейдиъм " в Маями се оказа извънредно вълнуваща, като баварците взеха преднина от два гола с попадения на Меритан Шабани в 15-ата и Ариен Робен в 24-ата минута, само че по-късно " Гражданите " направиха цялостен поврат с голове на Бернардо Силва в 45-ата и 70-ата минута и Лукас Нмеча в 51-ата минута.

Срещата стартира с напън на Манчестър Сити и в 13-ата минута Лукас Нмеча нацели гредата зад Свен Улрайх.

RBBEN! #FCBMCFC 2:0 (23') pic.twitter.com/BdkfvxT1Ny
— FC Bayern München (@FCBayern) July 28, 2018
След това обаче Байерн се окопити и небрежно наниза два гола във вратата на " Гражданите ". Първо в 15-ата минута Рафиня центрира отдясно и Меритан Шабани с глава простреля вратата за 1:0. След това в 24-ата минута Франк Рибери с прехвърлящ пас изведе Ариен Робен зад отбраната и холандецът овладя и вкара за 2:0.

Последваха нови положения за англичаните и в 45-ата минута те съумяха да се върнат в мача. Бернардо Силва бе оставен да напредне през центъра и с добре ориентиран удар съумя да понижи изоставането на своя отбор.

Come on, lads! #mancity pic.twitter.com/fmhczpIdg3
— Manchester City (@ManCity) July 28, 2018
В началото на второто полувреме Сити съумя да изравни резултата. В 51-ата минута Улрайх не бе безапелационен при мощен отдалечен удар, след което Нмеча онблизо не сгреши за 2:2.

" Гражданите " направиха и цялостен поврат в 70-ата минута, когато Бернардо Силва получи в наказателното поле, съумя да си освободи пространство и прати топката във вратата за 3:2.

#FCBMCFC #AudiFCBtour #ICC2018 pic.twitter.com/6r359X1KBw
— FC Bayern München (@FCBayern) July 29, 2018
Това бе финален мач и за двата отбора в шампионата, като всеки от тях завършва с по една победа и две загуби на сметката си и без шансове за краен триумф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР