Манчестър Сити посреща Ливърпул на Етихад в големия мач на

...
Манчестър Сити посреща Ливърпул на Етихад в големия мач на
Коментари Харесай

Първи срещу втори, шампион срещу претендент, Манчестър Сити - Ливърпул

Манчестър Сити посреща Ливърпул на " Етихад " в огромния мач на 13-я кръг във Висшата лига. Срещата е с начален час 14:30 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 2, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към нея, като я наблюдава минута поминута.

Манчестър Сити направи зрелищно тъждество 4:4 с Челси в последния кръг, като " жителите " не престават да са водачи във Висшата лига. Тимът на Пеп Гуардиола е отбелязал най-вече попадения във вратата на противника досега през сезона - 32. Голямата звезда Ерлинг Халанд се счита за главната опасност, като норвежецът е с 13 попадения в първите 12 кръга, само че към момента е в търсене на първия си гол във Висшата лига против този противник.

Ливърпул стартира отлично сезона, като има едвам едно проваляне в първите си 12 мача - от Тотнъм с 1:2. Мърсисайдци са с минимум позволени голове през сезона - 10. Това дава убеденост на Юрген Клоп и компания, защото Ливърпул има огромни проблеми с отсъстващи играчи точно в тази зона на терена от началото на акцията. Мърсисайдци играят мъчно на този стадион и имат едвам 3 победи във Висшата лига в последните 18 години като посетител на Манчестър Сити.

Както и приключи мачът, зрелището е обезпечено. Първият ще посрещне вторият, а кандидатът ще насочи предизвикателство към първенеца. Манчестър Сити против Ливърпул, Пеп Гуардиола против Юрген Клоп, Ерлинг Халанд против Мохамед Салах - не го пропускайте!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР