Манчестър Сити посреща Фулъм в мач от 15-ия кръг на

...
Манчестър Сити посреща Фулъм в мач от 15-ия кръг на
Коментари Харесай

Манчестър Сити с шанс да си върне първото място срещу Фулъм

Манчестър Сити посреща Фулъм в мач от 15-ия кръг на Висшата лига. Срещата е с начален час 17:00 и може да я наблюдавате онлайн по DIEMA SPORT 2.

" Гражданите " са 2-ри в класирането зад водача Арсенал, като изостават с две точки и при победа през днешния ден, най-малко краткотрайно ще оглавят калсирането. Манчестър Сити е с най-добрата атака в лигата и втората най-хубава отбрана. Последната загуба на тима на Пеп Гуардиола във Висшата лига като хазаин е от 19-ти февруари с 3:2 от Тотнъм. Срещата за първенеца на Англия ще пропуснат Калвин Филипс и Кайл Уокър, а Мануел Аканджи и Ерлинг Халанд оставад под въпрос до последон.

Фулъм също е в добра форма, като тимът няма загуба към този момент четири срещи от Висшата лига. Тимът на Марко Силва е ненапълно изненадващо на 7-ма позиция преди този кръг, като впечатляващото е, че тимът е вкарал 22 гола - единствено Нюкасъл, Тотнъм, Ливърпул, Манчестър Сити и Арсенал имат повече. Неескенс Кебано, Боби Рийд са навън за мача с Манчестър Сити, а Курзава е под въпрос.

Последната победа на Фулъм над Манчестър Сити е от 2009-та година, само че лондончани ще се надяват в този момент на знамение против напористите " жители ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР