Манчестър Сити посреща Бърнли в първи четвъртфинален сблъсък за Купата

...
Манчестър Сити посреща Бърнли в първи четвъртфинален сблъсък за Купата
Коментари Харесай

Манчестър Сити - Бърнли, съставите

Манчестър Сити посреща Бърнли в първи четвъртфинален конфликт за Купата на Англия. Останалите три срещи от този стадий на шампионата ще се изиграят в неделя. Срещата сред двата отбора ще бъде прочувствена и по друга причина - мениджърът на гостите е Венсан Компани, който е същинска легена за “гражданите ”, с които завоюва четири трофеи в 11-те си години на “Етихад ”. Белгиецът обаче ще е на противоположната страна в днешния ден и ще желае да наруши отлична статистика от 24 победи в последните 26 дуела на Сити в домашен срещи.

Наставникът на “гражданите ” Джосеп Гуардиола обаче съобщи, че всички другарства ще бъдат забревени по време на тази среща сред двамата. Каталунецът прави седем промени в своя отбор спрямо титулярите през седмицата при триумфа в Шампионската лига. Най-сериозните промени евентуално са в защита, където Стефан Ортега застава на вратата, а пред него Рико Луис, Аймерик Лапорт и Кайл Уокър започват от първата минута. Атакат пък ще водена от Ерлинг Холанд, който единствено преди дни вкара пет попаденията в мрежата на Република България Лайпциг.

От своя страна Венсан Компани, чийто отбор е непобеден в последните си 18 дуела, прави три промени от състава, които надви над Хъл. Бейли Пийкок-Фарел застава на вратата, а Амийн Ал-Дакхил и Лайл Фостър заемат местата на Ялмар Екдал и Ашли Барнс.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР