Манчестър Сити победи трудно с 2:1 Бристол Сити в първи

...
Манчестър Сити победи трудно с 2:1 Бристол Сити в първи
Коментари Харесай

Ман Сити измъкна труден успех над Бристол Сити

Манчестър Сити победи мъчно с 2:1 Бристол Сити в първи мач от 1/2-финалите на Карабао Къп. Гостите излязоха напред в резултата с гол на Боби Рийд в 44-ата минута от дузпа. В 55-ата Кевин де Бройне изравни, а в продължението на срещата Серхио Агуеро даде най-малък задатък на " жителите " преди реванша.

Първият удар към една от двете порти бе насочен от Кевин де Бройне в 5-ата минута, само че вратарят на гостите избави. Десет минути по-късно шут на Бернардо Силва мина около гредата.

 Снимка 333156
Източник:

Минута по-късно гостите проведоха отлична офанзива, приключила с ослепително избавяне на Клаудио Браво след удар на Джо Брайън.

Последваха две рискове пред Филдинг, само че първо Бернардо Силва не откри очертанията на врата, а малко по-късно удар на Де Броне бе избавен от стража на гостите.

В 33-ата минута Браво още веднъж се намеси добре след шут на Пек. В 43-ата минута гостите получиха дузпа в своя изгода. Бори Рийд бе спънат в наказателното поле от Джон Стоунс и съдията уточни бялата точка. Потърпевшият застана зад топката и направи резултата 0:1.

 Манчестър Сити желае Алексис Санчес допустимо най-скоро
Манчестър Сити желае Алексис Санчес допустимо най-скоро

Преговорите сред " жителите " и Арсенал вървят интензивно

Малко преди края на полувремето Стърлинг трансферира Филдинг, само че бранител съумя да избие топката преди да влезе във вратата.

Втората част стартира с масиран напън на " жителите ". Удар на Сане мина около врата, а малко по-късно Стърлинг се озова очи в очи с вратаря на гостите, само че не съумя да го преодолее.

В 55-ата минута резултатът бе подравнен. Де Бройне получи от Сане и с мощен удар не остави шансове на вратаря на гостите.

Петнадесет минути по-късно " жителите " пропуснаха отлична опция да излязат напред в резултата. Де Бройне пусна пас по земя за Стърлинг, който стреля от близко и Филдинг с ослепителен инстикт избави. Малко по-късно Сане стреля около вратата.

 Снимка 333155
Източник:

В 88-ата минута удар на Уолш профуча около вратата на Браво. В даденото от съдията продължение Сити съумя да стигне до надвит гол. Негов създател бе Серхио Агуеро.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР