Манчестър Сити победи с 3:2 и записа шеста победа в

...
Манчестър Сити победи с 3:2 и записа шеста победа в
Коментари Харесай

Сити надви Звезда с голове на юноши

Манчестър Сити победи с 3:2 и записа шеста победа в груповата фазана Шампионската лига. Вчера. Досега единствено един британски клуб беше завършвал с шест победи от шест мача – Ливърпул през сезона 2021/22 година

Иначе резултатът в Белград беше открит от 20-годишният. Той дебютира за Сити и стана най-младият англичанин с гол в шампионата от Маркъс Рашфорд. Рашфорд се разписа през 2017-ата на 19 години и 316 дни. Хамилтън е на 20 години и 30 дни.

Друг младеж на Сити – Оскар Боб, също вкара първия си гол за клуба. Той се разписа за 0:2 в 62-ата минута. Хуан Ин-Беом понижи за Звезда в 76-ата минута. Десетина минути по-късно обаче Калвин Филипс осъществя от дузпа за 1:3. Наказателният удар беше отсъден за нарушаване против Хамилтън. В добавеното време Александър Катай върна още един гол за 2:3.

В другия мач в групата Лайпциг победи Йънг Бойс с 2:1. Тимът от Бундеслигата приключи втори в класирането и чака жребия за елиминациите в понеделник. Йънг Бойс продължава в Лига Европа, а Звезда приключи на последна позиция и отпадна от Европа.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР