Манчестър Сити победи с 3:0 големия градски съперник Манчестър Юнайтед

...
Манчестър Сити победи с 3:0 големия градски съперник Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Манчестър Сити победи с лекота Юнайтед на Олд Трафорд

Манчестър Сити победи с 3:0 огромния градски противник Манчестър Юнайтед в дуел от 10-ия кръг на британската Висша лига. Два гола за жителите вкара звездата в офанзивата на отбора Ерлинг Холанд. Норвежецът добави и една асистенция за третото попадение, което бе дело на Фил Фодън.

Първият гол на Холанд стана обект на яростни оспорвания. Той пристигна от дузпа, прегледана посредством ВАР и открито нарушаване на Расмус Хойлунд против Родри.

С успеха Манчестър Сити събра 24 точки на третата позиция – толкоз има и вицешампионът Арсенал. С 26 е водачът Тотнъм. Червените дяволи остават осми с 15 пункта.

" Най-голямото ни достижение е, че съумяваме да резервираме постоянството си. Винаги се усещаме удобно на Олд Трафорд. Бернардо Силва? Мога да приказвам 10 минути за това какво значи той за мен и за тима. Бернардо е един от най-хубавите футболисти, които съм виждал в живота си. През лятото се опасявахме, че ще го загубим. Той е незаместим, всичко в съблекалнята го обичат ”, посочи треньорът на Сити Гуардиола след мача.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР