Манчестър Сити победи с 2:0 Нюкасъл на Етихад Стейдиъм“ в

...
Манчестър Сити победи с 2:0 Нюкасъл на Етихад Стейдиъм“ в
Коментари Харесай

„Гражданите“ се доближиха до върха, докато „черно-белите“ продължават колебливата си форма

 Efbet2023 Horizontal
Манчестър Сити победи с 2:0 Нюкасъл на „ Етихад Стейдиъм “ в дуел от 26-ия кръг на Английската Висша лига и най-малко краткотрайно се приближи единствено на две точки от водача Арсенал. През август Нюкасъл и Манчестър Сити направиха зрелищно 3:3 на „ Сейнт ДжеймсисПарк “, само че през днешния ден несъмнено " сините " нямаха желанието да се разделят с три точки.

Шампионите демонстрираха изключителна успеваемост и осъществиха два гола с три точни удара в мача. Фил Фоудън откри още в 15-а минута откакто проби в наказателното поле на " свраките ". Фоудън стреля от близка отдалеченост, а топката рикошира в Свен Ботман и влезе в близкия ъгъл.  В 67-ата Бернардо Силва, който се появи две минути преди този момент на мястото на Кевин Де Бройне, удвои преднината на " жителите ".

След като в игра влезнаха Александър Исак и Алан Сен Максимен „ свраките “ имаха няколко положителни благоприятни условия, само че не съумяха да ги оползотворят и записаха пети следващ мач без победа в шампионата. Тимът на Еди Хау остава на петото място, като сега е на четири точки от четвъртата позиция, въпреки и с мач по-малко от Тотнъм. В идващия кръг " джордитата " ще гостуват на Молиньо против Уулвърхемптън, до момента в който Сити ще срещне Кристъл Палас на Селхърст Парк.

Още спортни вести вижте във видеото:
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР