Манчестър Сити победи Нюкасъл с 2:0 в първия мач от

...
Манчестър Сити победи Нюкасъл с 2:0 в първия мач от
Коментари Харесай

Манчестър Сити скъси разликата с Арсенал след успех над Нюкасъл

Манчестър Сити победи Нюкасъл с 2:0 в първия мач от 26-ия кръг на Висшата лига. Фил Фодън и резервата Бернардо Силва се разписаха за спечелилите.

Шампионите поведоха в резултата на стадион " Етихад " в 15-ата минута. Фил Фодън проби в наказателното поле и стреля за 1:0. Английският полузащитник се трансформира в най-младият състезател на " жителите " (22 години и 280 дни), взел участие в 50 гола във Висшата лига за отбора (33 гола и 17 асистенции). Това бе единственият прецизен изстрел през първата част.

След почивката възпитаниците на Хосеп Гуардиола удвоиха задатъка си. Появилият се от скамейката Бернардо Силва стреля от вътрешността на наказателното поле и оформи крайния резултат. Португалецът означи домашен гол №1000 за тима във Висшата лига. Манчестър Сити е 6-ият тим, който доближава 1000 домашен попадения.

Първият прецизен удар за " свраките " пристигна в последната минута. Едерсон избави удар от директен свободен удар на Киърън Трипиър.

Манчестър Сити остава на 2-ата позиция в класирането с актив от 58 точки. Нюкасъл заема 5-ото място в подреждането с 41 точки.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР