Манчестър Сити победи драматично ПСЖ в първия мач от полуфиналите

...
Манчестър Сити победи драматично ПСЖ в първия мач от полуфиналите
Коментари Харесай

Манчестър Сити поглежда към финала след обрат срещу ПСЖ

Манчестър Сити победи трагично ПСЖ в първия мач от полуфиналите на Шампионската лига. " Гражданите " се постановиха с 2:1 като посетител на " Парк де Пренс " и по този метод станаха съществени любимци за постигане до финала.

Парижани първи поведоха в резултата, само че след цялостен поврат, тимът на Хосеп Гуардиола победи. Попаденията станаха дело на Маркиньос за домакините, а точни за Сити бяха Де Бройне и Марез.

Френският тим доминираше през първото полувреме, само че след попадението на Де Бройне, което пристигна по неочакван метод, " жителите " взеха самодейността и тотално обърнаха събитията на терена.

Срещата стартира равностойно. Двата тима се разузнаваха и не създаваха рискове пред врете порти.
 Снимка 529061
Източник:

В 15-ата минута, домакините съумяха да поведат. Ди Мария центрира от корнер, остро на първа греда, където Маркиньос изпревари бранителите и засече с глава за 1:0.

Последва по-активна игра от страна на домакините. Минути преди края на полувремето парижани имаха съществени искания за дузпа откакто Кансело и Неймар се сблъсъкаха в наказателното поле, бразилецът падна, само че съдията Феликс Брих реши, че не може да става въпрос за углавен удар.
 ПСЖ - Манчестър Сити, цялостен поврат за онлайн
ПСЖ - Манчестър Сити, цялостен поврат за " жителите "

Двата отбора се изправят един против различен в първи полуфинален мач в Шампионската лига

През втората част, обстановката на терена радикално се промени.

В 64-ата минута, след пай корнер, топката стигна до Кевин Де Бройне, който се опита да центрира, кълбото мина през всички играчи, рикошира в земята и влезе във вратата на Навас, с шанс или не, само че за 1:1.

В 71-ата минута обратът бе цялостен. Марез стреля от фаул от към 23 метра, топката мина през Паредес и Кимпембе, които бяха на стената, тупна по-късно и влезе във вратата на Навас за 1:2.

Шест минути по-късно домакините останаха и с човек по-малко след пряк червен картон за Идриса Гей, който фаулира жестоко Гюндоган. До края на мача, Ман Сити доминираше, само че не сътвори други чисти голови положения.

Реваншът в Манчестър на 4 май.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР