Манчестър Сити освободи бившия френски национал Бенжамен Менди. Бранителят си

...
Манчестър Сити освободи бившия френски национал Бенжамен Менди. Бранителят си
Коментари Харесай

Манчестър Сити освободи една от звездите си

Манчестър Сити освободи някогашния френски национал Бенжамен Менди. Бранителят си потегля от „ Етихад ”, откакто договорът му с клуба изтече. Както е известно, Менди бе отхвърлен от тима на Пеп Гуардиола през предишния сезон, откакто против него стартира следствие за обезчестяване.

Той беше приет за почтен за шест изнасилвания и едно полово посягане против четири дами по време на гръмък развой през януари. Тогава правосъдните заседатели не можаха да излязат с присъди по едно обвиняване за обезчестяване и един опит за обезчестяване против други две хипотетични жертви след 67 часа и 17 минути разисквания.

Адвокатът на Менди сподели, че той е " удовлетворен ", че е бил оневинен за полови офанзиви и " чака с неспокойствие " да почисти името си при повторното дело, което ще започва през идната седмица. Бенжамен Менди ще се върне в съда на 26 юни.

През 2017 година Френският национал подписа шестгодишен контракт на стойност £28 милиона с Манчестър Сити, който включваше междинна годишна заплата от £4 680 000.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР