Манчестър Сити обърна Тотнъм от 0:2 до 4:2, но мениджърът

...
Манчестър Сити обърна Тотнъм от 0:2 до 4:2, но мениджърът
Коментари Харесай

Гневният Гуардиола: Не мога да позная отбора, с тази игра Арсенал ще ни унищожи

Манчестър Сити обърна Тотнъм от 0:2 до 4:2, само че мениджърът на “гражданите ” Пеп Гуардиола освен не похвали футболистите си, само че съобщи, че в случай че тимът продължава да играе по същия метод, няма да може да се пребори за купата с Арсенал. Каталунският експерт разкритикува и почитателите, които освиркаха своя отбор в края на първото полувреме. 

“Липсва ни геройство, пристрастеност, сила, предпочитание за победа от първата минута. Същото е и с почитателите, които мълчаха през първите 45 минути. Искам назад последователите, които познавам. Не тези при гостуванията, а тези тук, на нашия стадион ”, сподели разочарованият Гуардиола. 

“Конкурираме се със противник в лицето на Арсенал, който има огромно прдимство. Те не са печелили купата от две десетилетия. Не мога да позная моя тим. Честно казано, извадихме шанс. На почивката не чаках, че ще можем да създадем поврат. Искам да видя глада за победи от предходните сезони. Искам да победим Арсенал, само че в случай че играем по същия метод, те ще ни унищожат ”, предизвести Пеп. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
“Далеч сме от тима, който бяхме. Мислите ли, че такива обрати ще се случват всеки ден? Не, няма. Ако желаеме да спечелим нещо, би трябвало да се борим, а не да се оплакваме. Иначе нямаме никакъв късмет ”, добави Гуардиола.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР