Манчестър Сити няма предимство в битката за титлата в английското

...
Манчестър Сити няма предимство в битката за титлата в английското
Коментари Харесай

Гуардиола призова своите за концентрация

Манчестър Сити няма преимущество в борбата за купата в британското състезание по футбол, макар че първенците съумяха да победят досегашния водач Арсенали и го изместиха от първото място.

Това мнение изрази мениджърът Пеп Гуардиола на конференция преди кръга.

" Арсенал е с мач по-малко, тъй че нещата не са се трансформирали радикално. За момента мислим единствено за Нотингам Форест. Инерция е да спечелиш 10 следващи мача, а това към момента не ни се е случвало този сезон ", сподели той, представен от организация Ройтерс.

Гуардиола добави, че не е очаквал неговият тим да има доста повече точки от всички останали, откакто през последните 2 години завоюва шампионските трофеи.

Испанският управител прикани за оптималната централизация против 14-ия в класирането Нотингам, който не е губил в последните си седем семейства от Висшата лига.

" Трябва да сме подготвени за Форест чисто душевен. Те имат единствено една загуба в последните си шест мача, а домакинската аудитория им оказва помощ доста. Уважавам доста мениджъра им и го приветствам за това, което направи през сегашния сезон ", сподели още каталунецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР