Манчестър Сити не се посвени и разкова шампиона на Португалия

...
Манчестър Сити не се посвени и разкова шампиона на Португалия
Коментари Харесай

Ман Сити обезсмисли реванша със Спортинг след лекция в Лисабон

Манчестър Сити не се посвени и разкова първенеца на Португалия – Спортинг Лисабон, в първия мач за двата тима от осминафиналите на Шампионска лига, игран на „ Жозе Алваладе “ в иберийската страна. „ Гражданите “ от Манчестър вкараха пет гола във вратата на „ лисабонските лъвове “ и обезсмислиха реванша сред двата тима в околните седмици.

Риад Марез откри резултата в осмата минута, а Бернардо Силва удвои актива на гостите в 17-ата минута. Фил Фодън повиши задатъка на "гражданите " с трети гол в 32-ата. В предпоследната минута на първата част пък Сити водеше с 4:0 след гол на Бернардо Силва. Петият гол на "Алваладе " бе още веднъж за Сити, а прецизен беше Рахийм Стърлинг.

Манчестър Сити не даде и глътка въздух на тима, воден от Рубен Аморим, и показва футболното си предимство в хода на цялата среща.

В другия дуел от довечера един против различен се опълчиха отборите на, а репортаж можете да видите в прикачения линк, откакто парижани стигнаха до клиничен триумф в сетния момент след гол на Килиан Мбапе и пропусната дузпа от Лионел Меси.

Хосеп Гуардиола направи пет промени от мача против Норич Сити. Бранителите Стоунс, Лапорт и Кансело се върнаха в титулярния състав, откакто пропуснаха визитата на „ Кероу Роуд “, до момента в който отвън титулярите бе осъденият Кайл Уокър, както и Нейтън Аке и Олександър Зинченко. Родриго и Кевин Де Бройне се завърнаха в халфовата линия на местата на Фернандиньо и Илкай Гюндоган. Грийлиш, Жезус и Коул Палмър бяха навън заради контузии.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР