Манчестър Сити не се е отказал от възможността да отправи

...
Манчестър Сити не се е отказал от възможността да отправи
Коментари Харесай

Манчестър Сити не се е отказал от Лаутаро Мартинес

Манчестър Сити не се е отказал от опцията да насочи оферта за нападателя на Интер Лаутаро Мартинес, пишат Eurosport и TyC Sports. 23-годишният аржентинец бе свързван с интерес от страна на " Гражданите " и в предишното, само че тогава те по този начин и не изпратиха публично предложение за закупуването му.

Мартинес най-често е свързван с Барселона, като каталунците пробваха да го вземат през лятото, само че не съумяха да се спогодят с Интер. " Нерадзурите " отхвърлиха да го пуснат за по-малко от 111 милиона евро, каквато е клаузата му за откупуване. На " Камп Ноу " обаче не престават да наблюдават от близко нападателя и нищо чудно да създадат нов опит да го вземат през лятото.

Очаква се обаче каталунците да срещнат сериозна конкуренция за подписа на Мартинес от страна на Манчестър Сити. " Гражданите " към този момент се оглеждат за заместител на Серхио Агуеро и точно Лаутаро е предпочитаната им цел.

Нападателят има отлични индикатори с националния тим на Аржентина, където може да се похвали с 10 гола в 19 мача. Освен това Мартинес има и 35 гола и 10 асистенции в 94 мача във всички шампионати за Интер.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР