Манчестър Сити надви Хофенхайм с късен гол, Ювентус се справи

...
Манчестър Сити надви Хофенхайм с късен гол, Ювентус се справи
Коментари Харесай

Манчестър Сити надви Хофенхайм с късен гол, Ювентус се справи с Йънг Бойс без проблеми

Манчестър Сити надделя Хофенхайм с късен гол, Ювентус се оправи с Йънг Бойс без проблеми
Хофенхайм загуби от Манчестър Сити с 1:2 на своя стадион "Вирсол Райн Некар Арена “ в дуел от група F на Шампионската лига.

Началото на мача бе бурно и домакините изправиха трибуните на крайници след гол в 44-ата секунда на Ишак Белфодил, само че по-късно "гражданите" постановиха тотално превъзходство на терена и изравниха резултата в 8-ата минута посредством Серхио Агуеро.

Последваха пропуски на британския тим и резултатът на почивката бе еднакъв. В 73-ата минута играчите на Манчестър Сити желаеха дузпа за нарушаване на вратаря на домакините Оливер Бауман против Лерой Сане, само че словенският рефер Дамир Скомина реши играта да продължи. Гостите въпреки всичко извършиха задачата си и стигнаха до цялостния триумф в дуела с гол на Бернардо Силва в 86-ата минута. По-късно през днешния ден във втората среща от тази група Лион посреща Шахтьор Донецк.

В другия ранен мач от Шампионската лига от група Н Ювентус надделя Йънг Бойс с класическото 3:0 в Торино. Точен за "Старата госпожа" на три пъти бе Пауло Дибала (5`, 33`, 69`). В 78-ата минута гостите останаха с човек по-малко на терена след втори жълт картон на гвинееца Мохамед Али Камара. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР