Манчестър Сити може и да се откаже от намерението си

...
Манчестър Сити може и да се откаже от намерението си
Коментари Харесай

Сити се отказва от Алексис Санчес?

Манчестър Сити може и да се откаже от желанието си да притегли звездата на Арсенал Алексис Санчес през зимния трансферен прозорец, оповестява “Би Би Си”. Според английското издание “артилеристите” са сложили цена на 35 милиона паунда на футболиста, която “гражданите” не са съгласни да заплатят.

Арсен Венгер: Няма нищо контркетно към Санчес

Също по този начин сътрудникът на чилийския нападател изискал още 5 милиона паунда за неговата роля по реализирането на договорката. Така сумата набъбва до 40 милиона паунда.

Първоначално Санчес бе считан като сигурен трансфер за “гражданите”. Появата на нападателя на “Етихад” обаче май не е наложителна, откакто стана ясно, че контузията на Габриел Жезус не е толкоз сериозна, каквито бяха първичните прогнози.

Арсенал набеляза заместител на Алексис Санчес

По-рано през днешния ден мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола разгласи положителните вести, че Жезус може да се завърне на терена до 2/3 седмици.

Както е известно, интерес към Санчес демонстрират и от страна на Манчестър Юнайтед. При възможен неуспех в договарянията с чилиеца, “Олд Трафорд” наподобява като най-вероятна дестинация за него.

Също по този начин и Пари Сен Жермен е измежду претендентите за подписа на Санчес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР