Манчестър сити може да стане шампион в случай, че заемащият

...
Манчестър сити може да стане шампион в случай, че заемащият
Коментари Харесай

Гуардиола ще играе голф вместо да гледа мача на "Юнайтед"

Манчестър сити " може да стане първенец при положение, че заемащият последно място във Висшата лига " Уест Бромич " победи изненадващо " Манчестър юнайтед " като посетител. Въпреки това мениджърът на " жителите " Пеп Гуардиола не мисли да гледа срещата на " Олд Трафорд ".

Вместо това каталунецът избира да употребява свободния си следобяд, с цел да играе голф.

" Единственият резултат, който ме интересува е бърди или буги (термини в голфа за удари под или над пара – бел. ред.). Мисля, че " Юнайтед " ще завоюва, тъй че купата зависи от нас ", сподели Гуардиола и добави, че ще играе голф със сина си.

Мениджърът на " жителите " избира купата да бъде извоювана пред почитателите на " Етихад ". Следващият уикенд " Сити " приема " Суонзи " у дома и при победа ще бъде първенец, без значение от резултатите на " Юнайтед ".

Гуардиола изрази задоволството си от успеха над " Тотнъм " в събота, описвайки " шпорите " като един доста мощен и непрекъснат тим. Той приказва и за трите следващи загуби в границите на 10 дни.

" Хората не схващат действителността във футбола – няма по какъв начин да печелиш всеки мач. В Шампионската лига можеш да спечелиш след седем мача, до момента в който шампионата изисква неизменност 10 месеца ", изясни Гуардиола.

Той похвали отбора си за реакцията след трите тежки мача и метода, по който тимът игра против " Тотнъм ".

" Още след 10-15 минути споделих на моя екип, че ще сме първенци. След тези тежки мачове да дойдеш в Лондон и да играеш по този метод не е елементарно. Съжалявам, че отпаднахме от Шампионската лига, тъй като момчетата се трудиха доста ", приключи Гуардиола.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР