Манчестър Сити може да се окаже в следващото издание на

...
Манчестър Сити може да се окаже в следващото издание на
Коментари Харесай

Има как Манчестър Сити да участва в Шампионска лига

Манчестър Сити може да се окаже в идващото издание на Шампионската лига даже Спортният трибунал да удостовери наказването на клуба да не взе участие два сезона в евротурнирите. " Гражданите " апелират в Лозана глобата на УЕФА. От съда оповестиха, че не могат да кажат по кое време ще бъде решен въпросът.

В взаимозависимост от това какъв брой продължи разглеждането на случая Сити може да взе участие в Шампионската лига. Начинът е клубът да подаде искане наказването да влезе в действие след разглеждането и Спортният трибунал да го утвърди. Не е ясно дали " жителите " имат намерение да се възползват от тази алтернатива.

Миналата година сходно решение трябваше да стигне до УЕФА до 3 юни, осем дни преди първия чоп за Шампионската лига. Ако се разчита на същия развой, Сити би трябвало да е позволен до шампионата, в случай че решение по обжалването им в Лозана не е взето до 1 юни. При сходно развиване е допустимо наказването, в случай че остане в същия размер, да се отсрочи за идващите две издания на ШЛ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР