Манчестър сити и Реал (Мадрид) се впускат в спор за

...
Манчестър сити и Реал (Мадрид) се впускат в спор за
Коментари Харесай

"Манчестър сити" и "Реал" ще определят втория финалист в Шампионската лига

Манчестър сити " и " Реал " (Мадрид) се впускат в спор за второто място на финала в Шампионската лига. Двата отбора излизат един против различен довечера от 22 часа на стадион " Етихад ", а друбоят ще бъде излъчен по bTV Action.

Първият дуел, което оставя развръзката отворена. Победителят ще се изправи против, който към този момент се класира на финала, който е на 10 юни в Истанбул.

" Сити " е в серия от 22 мача без загуба във всички шампионати. Отборът е извънредно безапелационен на собствен терен, където има 15 следващи победи, в които е осъществил 52 гола.

" Трябва да сме отпуснати и просто да вършим, каквото през последните четири или пет години ", разяснява преди дуела.

Неговият тим ще опита да си върне на " Реал " за отпадането на тази фаза преди година. " Сити " няма загуба на своя стадион в Шампионската лига от 2018 година В същото време британският отбор е съумял да завоюва всичките елиминации, в които е бил посетител в първия дуел.

От другата страна " Реал " ще опита да доближи до 18-тия си край в шампионата и да отбрани купата от предишния сезон. За дуела Карло Анчелоти разгласи, че може да разчита на всичките си играчи, което се случва рядко в последните месеци.

" Само самостоятелната класа не е задоволителна в такива мачове. Трябва и освен това, не ми е елементарно да обясня каква е рецептата ", разяснява италианецът. " Шампионската лига е специфичен шампионат и поради нашата история ".

Той си пожела " Реал " да играе по-добре, откакто в огромни интервали от първата среща беше заставен да се пази.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР