Манчестър Сити и Реал (Мадрид) победиха в първите 1/8-финали от

...
Манчестър Сити и Реал (Мадрид) победиха в първите 1/8-финали от
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Реал победиха в първите 1/8-финали от Шампионската лига

Манчестър Сити и Реал (Мадрид) победиха в първите 1/8-финали от Шампионската лига.

" Белия балет " имаше мъчно тестване в Лайпциг, само че победи локалния тим с 1:0 с помощта на попадението на Брахим Диас, който означи след прелестна самостоятелна офанзива.

Манчестър Сити пък си потегли с триумф с 3:1 при визитата на коравия тим на ФК Копенхаген. Белгийският полузащитник Кевин Де Бройне беше главната фигура за триумфа, откакто вкара един гол и създаде другите два. Още в 10-ата минута той откри резултата, откакто влезе в наказателното поле и там получи подаване от Фил Фоудън. Белгиецът вкара с невисок удар по диагонала. Магнус Матсон изравни за домакините в 34-ата, откакто британският отбор сбърка при изнасянето на топката и тя им беше отнета към дъгата. Тя отиде у халфа на домакините, който с десния крайник я прати до гредата. Но още преди да приключи първото полувреме Манчестър Сити още веднъж излезе напред. Отлична асистенция на Де Бройне откри Бернардо Силва, нахлуващ в наказателното поле, а португалецът просто с върха на обувката копна топката над ръката на вратаря Камил Грабара, написа Българска телеграфна агенция.

След почивката Грабара избави още няколко рискови изстрела, на Родри и на Холанд. В добавеното време Сити стигна до трети гол, още веднъж направен от Фоудън и Де Бройне. Двамата направиха двойно подаване, а след първия пас белгиецът влезе от дясно и върна обратно на англичанина, който просто не остави късмет на вратаря на Копенхаген.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР