Манчестър Сити и Евертън ще открият предстоящия кръг във Висшата

...
Манчестър Сити и Евертън ще открият предстоящия кръг във Висшата
Коментари Харесай

В Евертън вярват, че могат да вземат нещо срещу Ман Сити

Манчестър Сити и Евертън ще открият идния кръг във Висшата лига. Това ще се случи в съботния следобяд, а „ жителите “ ще влязат в мача като цялостен любимец за трите точки.

От Евертън обаче има на какво да се надяват, съгласно мениджъра Шон Дайш. Той прикани своите футболисти да играят мъдро и да изчакват своите шансове.

„ Напълно наясно съм какво ни чака и какъв брой сложен мач ще бъде това за нас. Манчестър Сити разполага безусловно с всичко, с цел да реализира огромни неща и да печели с лекост.  Те разполагат с голяма ширина в състава, тъй че няма никакво значение кой ще играе. Важно е, ние да бъдем умни и да излезем на терена с настройката за позитивен резултат. В никакъв случай няма единствено да се пазиме, в противен случай, желая моите футболисти доста добре да разчитат обстановките и да намерим точния баланс в играта си. Срещу такива тимове получаваш един, или най-вече два шанса, тъкмо това искам да създадем и ние, да изчакаме своите моменти, без да бързаме, като играем мъдро и интелигентно. Вярвам, че сме способни да измъкнем нещо от идната среща, само че е доста значимо всеки един да даде най-хубавото от себе си и да не позволяваме съдбовни неточности “, разяснява Дайш.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР