Манчестър Сити и Арсенал се изправят в решаващ сблъсък за

...
Манчестър Сити и Арсенал се изправят в решаващ сблъсък за
Коментари Харесай

Играй и ти в двубоя за титлата в Англия в Carlsberg Домът на феновете

Манчестър Сити и Арсенал се изправят в решителен конфликт за купата в Англия, като дуелът е в сряда вечер. Carlsberg Домът на почитателите ви дава опция да прогнозирате резултата от този мач и с това да спечелите 65`` тв приемник. 

Регистрирайте се в този момент, подкрепете обичания си тим в Англия, като можете да добавите ползи и за обичани тимове от България и другите огромни шампионати в Европа.  

За да спечелите огромната премия в мач играта ни, се изискват футболни знания, няколко прогнози или просто малко шанс.

За задачата би трябвало да познаете вярно 6 аспекта от срещата - прецизен резултат на полувремето, прецизен краен резултат, първи голмайстор, какъв брой ъглови удара ще има в мача, както и това дали ще има дузпа или червен картон. Играйте още в този момент и докажете, че сте фена, който най-добре познава британския футбол!

Дълго време през сезона Арсенал се радваше на добър задатък и от мнозина беше считан за сигурен първенец, само че през последните седмици това се промени. Тимът на Микел Артета записа три следващи равенства, до момента в който Сити завоюва последните си шест дуела в Премиър лийг. Така сега “точпиите ” имат 5 точки повече, само че са и изиграли два мача повече. Всичко това значи, че в този момент “гражданите ” държат ориста си в личните си ръце. Ако на “Етихад ” станем очевидци на тъждество, а след това Ман Сити завоюва и двата си отсрочени конфликта - против Брайтън и Уест Хам, то тимът на Джосеп Гуардиола ще има преднина от 1 точка. Това задължава съставът от “Емиратс ” да търси успеха. 

Не е за занемаряване и фактът, че Манчестър Сити има психически преимущество вследствие на по-добрата си серия напоследък, а и поради това, че този сезон към този момент надделя Арсенал с 3:1 - освен това посред Лондон. Шампионите са и с по-добра голова разлика (+7), което първо се гледа при тъждество в точките. Домакините няма да могат да разчитат на Гранит Джака (заболяване) и контузените Вилиан Салиба, Такехиро Томиясу и Мохамед Елнени. Аут за Сити е Нейтън Аке.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР