Манчестър Сити е по-добре подготвен в сравнение с Ливърпул преди

...
Манчестър Сити е по-добре подготвен в сравнение с Ливърпул преди
Коментари Харесай

Гюндоган: Подготвени сме и искаме добър резултат

Манчестър Сити е по-добре квалифициран спрямо Ливърпул преди конфликта сред двата тима на четвъртфиналите в Шампионската лига, съобщи халфът на " небесносините " Илкай Гюндоган. По-рано през сезона " алените " победиха Сити с 4:3 в дуел от британския шампионат, а това е единственото проваляне за тима от Манчестър във Висшата лига.

Роберто Фирмино, Мохамед Салах и Садио Мане имат маркирани общо 75 гола във всички шампионати за тима от Мърсисайд през сезона.

" Има огромно почитание, тъй като тримата са осъществили голям брой голове във всички шампионати през актуалната акция, а и са създали огромно количество извеждащи подавания. Ливърпул беше единственият тим, който беше кадърен да ни победи, макар че в оня дуел ние се представихме много мощно. Този мач на " Анфийлд " идва с огромна мотивация за нас. Искаме да вземем доста добър резултат и да преобладаваме в дуела пред наша аудитория. Искаме тъкмо това и можем да го създадем, тъй като сме готови извънредно добре. Целта ни е да преминем в идващия кръг ", разяснява немският национал Гюндоган, който работи четири години под управлението на Юрген Клоп в Борусия Дортмунд. В момента Клоп е отпред на Ливърпул, а първата среща сред двата състава е в сряда вечерта.
" Юрген е превъзходен треньор. Способен е да стимулира водения от него тим за всеки мач. Доказва всичко това и в Ливърпул. В офанзива са доста мощни, няма да ни бъде елементарно против тях ", сподели още Илкай Гюндоган.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР