Манчестър Сити е направил оферта на стойност 70 милиона паунда

...
Манчестър Сити е направил оферта на стойност 70 милиона паунда
Коментари Харесай

Манчестър Сити вади 70 милиона паунда за играч на Уест Хям

Манчестър Сити е направил оферта на стойност 70 милиона паунда за звездата на Уест Хем Лукас Пакета, оповестява бразилското издание „ Ge Globo “.

Съобщава се, че Уест Хем не е податлив да продаде бразилския национал и се чака да изиска повече от 70-те милиона, препоръчани от „ жителите “ за него.
Пакета вкара четири гола в дебютния си сезон във Висшата лига и беше жизненоважна част от тима на Дейвид Мос в Лигата на конференциите, откакто бе притеглен от Олимпик Лион през предходната година.
Липсата на входящи прехвърляния при „ чуковете “ през лятото провокира терзания, като позицията на Дейвид Мойс на „ Лондон стейдиъм “ е застрашена преди началото на сезона във Висшата лига. Уест Хем се изправя против Борнемут в събота, 12 август.

Евентуалната продажба на Пакета ще отвори сериозна дупка в средата на терена за Уест Хем, защото Деклан Райс към този момент бе продаден на Арсенал за 105 милиона паунда.

Пакета прекара единствено един сезон на „ Лондон стейдиъм “, откакто бе взет от Лион през предишното лято за рекордните за клуба 53 милиона паунда.

Манчестър Сити желае да усили конкуренцията в халфовата си линия след напускането на Илкай Гюндоган, а също по този начин и на Рияд Марез.

„ Гражданите “ към този момент привлякоха Матео Ковачич от Челси, само че Пеп Гуардиола желае още едно ново попълнение в тази зона, тъй че тимът му да може да се състезава на всички фронтове още веднъж през този сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР