Манчестър Сити е готов да разгледа оферти за закупуване на

...
Манчестър Сити е готов да разгледа оферти за закупуване на
Коментари Харесай

Манчестър Сити в готовност да разгледа офертите за Бернардо Силва

Манчестър Сити е подготвен да прегледа предложения за закупуване на Бернардо Силва от други клубове, като ползата за момента идва от грандове като Пари Сен Жермен и Барселона, предава 90min.

Според източника Сити е подготвен да продаде португалеца за към 85 млн евро. Шефовете на клуба няма да се намесват в напускането на португалеца през летния трансферен прозорец, в случай че играчът изиска да бъде продаден на различен клуб.

Твърдението е, че 28-годишното крило демонстрира интерес да работи под управлението на Чави Ернандес. В същото време Пари Сен Жермен са впечатлени от последните изяви на Бернард и са подготвени да се борят за него, колкото би трябвало.

Миналото лято Силва искаше да напусне Сити в посока Барселона, само че клубът не му даде позволение за това. Каталунците също насочиха поръчка за играча през януари, само че Сити още веднъж настоя португалецът да остане в техния тим най-малко до лятото.

През този сезон Силва има 47 мача за " жителите " във всички шампионати, в които означи пет гола и направи шест асистенции. Договорът на играча с клуба от Манчестър е годен до края на юни 2025 година, а трансферната стойност на футболист съгласно интернет портала Transfermarkt е 80 милиона евро.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР