Манчестър Сити е близо до сделка за атакуващия халф на

...
Манчестър Сити е близо до сделка за атакуващия халф на
Коментари Харесай

Ман Сити мисли мощно за селекцията, вече преговаря за двама

Манчестър Сити е покрай договорка за атакуващия халф на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш, а в това време обмисля привличането и на отбранителния полузащитник Родри от Атлетико Мадрид. Двете покупко-продажби могат да костват на "гражданите " общо към 107 милиона паунда.

Сити е доста покрай това да е първият тим през новия век, който пази купата си във Висшата лига, само че битката за купата не пречи на проектите на отбора за трансферното лято.

Манчестър Юнайтед също се интересува от Фернандеш, само че Сити е в напреднали диалози със Спортинг и е любимец за подписа на 24-годишния футболист, който има 19 гола и 13 асистенции в шампионата.

Фернандеш ще коства към 55 милиона паунда като като част от договорката се чака един или двама играчи на Сити да преминат за непрекъснато или чартърен в Спортинг.

Пристигането на Фернандеш пък може да усили възможностите на Илкай Гюндоган да напусне Сити през лятото. Договорът на германеца изтича след края на идващия сезон, а към този момент той отхвърля да го възобнови.

Освен Фернандеш и Родри, Сити желае да притегли централен халф и нападател. Ляв краен бранител също е измежду проектите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР