Манчестър Сити 4 : 0 Челси 29′ Източник: 24′ ГООЛ

...
Манчестър Сити 4 : 0 Челси 29′ Източник: 24′ ГООЛ
Коментари Харесай

Манчестър Сити - Челси 4:0, гражданите нямат спирка


Манчестър Сити

4: 0

Челси
 29′  Снимка 405679
Източник:
24′
ГООЛ ЗА СИТИ!! 4:0! ГЮНДОГАН! Бидейки като див звяр надушил кръвта на своята плячка, тимът - хазаин вкара и четвърти гол! А минутата беше едвам 24-та. Илкай Гюндоган в допълнение утежни обстановката на лондончани, откакто с обмислен изстрел от границата на наказателното поле даде още един голов щрих на това фамозно първо полувреме на " жителите ".
18′
ГОООЛ ЗА СИТИ!! 3:0!! АГУЕРО!! Офанзивната доминация на първенците обаче нямаше край и класиката разумно беше завършена в 18-ата минута. Рос Баркли реализира сериозна неточност, откакто реши да връща с глава към своя вратар. Намерението му беше разгадано от Серхио Агуеро, който пресече и след това елегантно осъществя за 3:0!
13′
ГООООЛ ЗА СИТИ!! 2:0!! АГУЕРО!! Макар и станал обект на насмешки малко по-рано, звездата на манчестърци - Серхио Агуеро се реваншира уместно за пропуща на празна врата, с феноменално осъществяване в 13-ата минута. Аржентинецът насочи прословут изстрел от над 20 метра, който доби такава траектория, че се заби неспасяемо в горния ляв ъгъл на Кепа.
12′
Челси опитва да се върне в мача посредством самостоятелен рейд на Еден Азар. Белгиецът мина като на церемониал през няколко футболисти на " жителите ", само че в последна сметка прати своя шут във външната част на мрежата.
8′
АГУЕРО КАКЪВ ПРОПУСК! Ранното попадение за Сити очевидно смути лондончани, които като по знамение не бяха изумени за повторно в 8-ата. Селекцията на Пеп Гуардиола още веднъж сътвори страхотна офанзива на доста висока скорост. Бернардо Силва внезапно смени посока, след което пусна за непокрития Агуеро. Кун обаче направи нещо рядко виждано, като малко пред голлинията не съумя да откри очертанията на вратата.
 Снимка 405680
Източник:
4′
ГОООЛ ЗА СИТИ!! 1:0!! СТЪРЛИНГ! Двубоят започва по желан метод за домакините, които поведоха в резултата едвам след 4 минути футбол на " Етихад ". Отбраната на Челси проспа едно бързо осъществяване на фаул, което разреши на Бернардо Силва да подава паралелно в полето на противника. След лек рикошет, топката попадна в краката на връхлитащия Стърлинг, който от няколко метра " скъса " мрежата на безпомощния Аризабалага.
1′
НАЧАЛО НА МАЧА!
 Снимка 405674
Източник:
Състав Едерсон Мораеш Кепа Аризабалага Кайл Уокър Сезар Аспиликуета – капитан Джон Стоунс Давид Луис Аймерик Лапорт Маркос Алонсо Олександър Зинченко Жоржиньо Фернандиньо - капитан Н‘Голо Канте Илкай Гюндоган Рос Баркли Кевин Де Бройне Педро Рахийм Стърлинг Гонзало Игуаин Бернардо Силва Еден Азар Серхио Агуеро Антонио Рюдигер Треньор Хосеп Гуардиола Маурицио Сари Резерви Адам Мурич Уили Кабайеро Данило Андреас Кристенсен Лирой Сане Емерсон Палмиери Давид Силва Рубен Лофтъс-Чийк Рияд Марез Матео Ковачич Николас Отаменди Уилиян Габриел Жезус Оливие Жиру
Отборите на Манчестър Сити и Челси се изправят един против различен в огромното дерби от 26-ия кръг в Премиър лийг. Двубоят е от извънредно значение и за двата отбора, които имат съществени цели за осъществяване в британското състезание.

Домакините са задължени да побеждават с трите точки, откакто през вчерашния ден бяха изместени от първото място. Това стана факт при класическата победа на Ливърпул против Борнемут. Селекцията на Пеп Гуардиола е в отлична форма, като има 9 победи в последните си 10 срещи. И с цел да бъде достижението на " жителите " още по-фантастично, ще допълним, че то бе осъществено с отбелязването на цели 36 гола и цели 7 сухи мрежи.
 Еден Азар: Сари е дъртак, само че възгледите ни за футболната игра съответстват
Еден Азар: Сари е дъртак, само че възгледите ни за футболната игра съответстват

" Гонзало Игуаин се нуждае от още малко време, с цел да се приспособява към Висшата лига "

Играчът във форма за домакините Габриел Жезус, който към този момент има 8 попадения за общо 306 игрови минути във всички шампионати.

Участие в днешната среща няма да вземат контузените Клаудио Браво и Венсан Компани, до момента в който под въпрос ще бъде Бенжамен Менди.
 Антонио Рюдигер: Челси би трябвало да вкара нещо мръсно в играта си
Антонио Рюдигер: Челси би трябвало да вкара нещо мръсно в играта си

" Големият ни проблем е, че не сме непрекъснати "

Големият проблем на Челси несъмнено са гостуванията. Момчетата на Маурицио Сари губят от своята убеденост отвън " Стамфорд Бридж ", като доказателство за това са две поредни проваляне от Арсенал (0:2) и Борнемут (0:4). Тепърва във форма за новия си клуб навлиза Гонзало Игуаин, от който през днешния ден се чака още веднъж да показва положителни комбинации с Еден Азар.
 Бернардо Силва: Преди няколко дни мислехме, че сме изгубили купата
Бернардо Силва: Преди няколко дни мислехме, че сме изгубили купата

" Нямаме доста време за отмора "

Статистиката не е в интерес на " сините ". Те завоюваха едвам две от последните си 10 визити на " Етихад ". Единственият проблем с контузен състезател за тях е обвързван с младия холандец Марко ван Хинкел.

Главен арбитър на срещата е Майк Дийн, който е в търсене на своя юбилеен червен картон №100.
 Пеп Гуардиола: Манчестър Юнайтед ще се намеси в битката за купата
Пеп Гуардиола: Манчестър Юнайтед ще се намеси в битката за купата

" Те всяка седмица усъвършенстват серията си от победи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР