МАНЧЕСТЪР, Ню Хемпшир (АП) — Мъж от Ню Хемпшир е

...
МАНЧЕСТЪР, Ню Хемпшир (АП) — Мъж от Ню Хемпшир е
Коментари Харесай

Баща, обвинен в убийството на 5-годишната си дъщеря, не присъства на началото на процеса

МАНЧЕСТЪР, Ню Хемпшир (АП) — Мъж от Ню Хемпшир е упрекнат в убийството на 5-годишната си щерка и прекарването на месеци в преместване на тялото й преди да го изхвърли, е отказал да участва на началото на процеса против него в сряда.

Жури от 12 души и петима заместници беше събрано за процеса против Адам Монтгомъри, 34, в Манчестър. Дъщеря му, Хармъни Монтгомъри, изчезна през 2019 година, само че полицията разбра, че е изчезнала едвам две години по-късно. По-късно полицията откри, че тя е била убита. Тялото й не е открито.

Съдия Ейми Месер сподели на групата от бъдещи правосъдни заседатели в сряда сутринта, че Адам Монтгомъри има право да се яви на процеса против него, само че също по този начин има право да не го прави.

„ Не бива да спекулирате за какво той не е тук през днешния ден “, нито да вършиме каквито и да било изводи, сподели тя.

Адам Монтгомъри се пледира за почтен през 2022 година по обвинявания в ликвидиране втора степен, малтретиране на мъртвец, подправяне на материални доказателства, нахлуване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР