МАНЧЕСТЪР, Н. Х. (AP) — Айова и Ню Хемпшир са

...
МАНЧЕСТЪР, Н. Х. (AP) — Айова и Ню Хемпшир са
Коментари Харесай

Манчин казва, че Супер вторник ще предложи яснота относно необходимостта от кандидат от трета страна

МАНЧЕСТЪР, Н. Х. (AP) — Айова и Ню Хемпшир са на път да стартират процеса на номиниране за президент през 2024 година, само че сенаторът Джо Манчин сподели в петък няма да стане ясно до март дали има път за претендент от трета страна.

Демократът от Западна Вирджиния посети Ню Хемпшир тъкмо преди първичните избори на 23 януари и макар че настоя, че единствената му цел е да разпространява своята нова организация Americans Together, ориентирана към поощряване на двупартийността и предоставяне на глас на умерените, преди този момент той е предложил опцията да се кандидатира за президент. Той възрази, когато член на публиката на събитието „ Политика и яйца “ предложи демократите да го впишат в бюлетините си. Запитан за допустимо кандидатстване, той сподели пред кореспонденти по-късно, че счита, че Супер вторник ще обезпечи по-добра вероятност за политическия пейзаж.

„ Ако ще има алтернатива или потребност от алтернатива, вие ще разберете до тогава “, сподели той. „ До март ще имате съвсем визия за нещата и какво ще имате и какво щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР