МАНЧЕСТЪР, Англия (AP) — Юрген Клоп изпита облекчение, след като

...
МАНЧЕСТЪР, Англия (AP) — Юрген Клоп изпита облекчение, след като
Коментари Харесай

„Щастливецът“ Ливърпул се придвижва на върха на EPL, казва Клоп. Манчестър Юнайтед шокиран у дома от Борнемут

МАНЧЕСТЪР, Англия (AP) — Юрген Клоп изпита облекчение, откакто „ късметлият “ Ливърпул се изкачи на върха в британската Висша лига след противоположна победа с 2-1 над Кристъл Палас в събота.

Ерик загар Хаг, в това време, изглеждаше по този начин, като че ли носи тежестта на света в мозъка си след следващия неуспех на Манчестър Юнайтед против Борнемут.

Клоп призна, че тимът му е бил „ ужасяващ “ против Палас изоставаше с 1-0 на Селхърст Парк след дузпа на Жан-Филип Матета в 57-ата минута.

Нагласата и импулсът се прекатурнаха, когато Джордан Аю от Палас беше изпъден в 75-ата и минута по-късно отразеният удар на Мо Салах изравни резултата. Почти неизбежно, Харви Елиът порази от отдалеченост и завоюва успеха в добавеното време.

„ В този миг съм доста благополучен управител, само че знам, че имахме и шанс “, сподели Клоп. „ Ако печелите единствено вашите в действителност положителни игри, нямате късмет да бъдете в действителност сполучливи, това е по този начин и явно през днешния ден не беше в действителност добра игра от нас.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР