Манастирът Шаолин отдавна е разпознаваема марка на Китай Монасите там

...
Манастирът Шаолин отдавна е разпознаваема марка на Китай Монасите там
Коментари Харесай

Отворете третото око по метода на монасите от Шаолин

Манастирът Шаолин от дълго време е разпознаваема марка на Китай

Монасите там се славят с умеенето да се бият даже със затворени очи. За това им оказва помощ невероятната им вътрешен глас. Китайският езотерик Бао Луан разкрива по какъв начин може да се отвори третото око по метода на монасите от Шаолин…

„ Обитателите на манастира всеки ден извършват по няколко часа извършения за увеличаване на интуицията. Но за начинаещите ще са задоволителни и единствено 3-5 минути на ден ”, твърди Бао.

Преди да се пристъпи към тренировките, е нужна подготовка. Изключете светлината в помещението и изолирайте страничните шумове. Няколко минути в тишина – и третото око е готово за упражнението на Бодхидхарма (основателя на метода).

Седнете на пода в средата на стаята – позата е без значение

Затворете очи и си представете, че в осемте й ъгъла (4 на тавана и 4 на пода) има светещи топки. Те са толкоз ярки, че лъчите им минават през вас. Когато картината ясно се оформи в съзнанието ви, преминете към главната част на упражнението, поучава китайският езотерик.

Със междинния пръст на дясната ръка докоснете точката сред веждите си и леко повдигнете кожата нагоре. Според Бао Луан е значимо в този миг да си визиите по какъв начин светлината минава през третото око на челото ви.

Екстрасенсът твърди, че всички, които вършат упражнението на шаолинските монаси всеки ден, обезпечено ще покачат интуицията си.

Манастирът Шаолин е учреден в края на V в. от индийския будист Бхадра

След 40 години в манастира идва различен индус – Бодхидхарма. Той образова тукашните монаси на способи за развиване, които те употребяват и до през днешния ден. Обитателите на Шаолин се усвояват бойни изкуства, с цел да пазят манастира от враговете. Те толкоз са преуспели в това, че мнозина умеят да се бият даже със завързани очи с помощта на извънредно мощно развитата си вътрешен глас.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР