Манастир спасява от тежки болести, изтрива пороци. Светата обител е

...
Манастир спасява от тежки болести, изтрива пороци. Светата обител е
Коментари Харесай

Този наш манастир лекува рак, спасява от всякакви пороци

Манастир избавя от тежки заболявания, изтрива пороци. Светата обител е потвърдил чудодейната мощ, която се крие зад неговите стени и трансформира ориси. Това е безспорен факт, а доказателствата са безчет, настояват духовници и миряни, изпитали чудото на гърба си
Известен е като като Черепишкия. Живописната света обител се намира в красивото Искърско дефиле, наоколо до село Зверино.С горещи молебствия към Бог и мощна религия в сърцето дошъл гражданин от град Мездра, болен от рак на гърлото. Къде ли не ходил болния мъж, какви ли не светила го преглеждали, само че всички лекари и знахари единствено вдигали плещи. Той чул за чудесата на манастира и като „ удавник за сламка “ решил да опитва и това.
Зад дебелите манастирски врати той прокиснал седмица. После от заболяването нямало и помен. Лекари не вярвали на чудото, че това в действителност се случило. Тази невероятна история разказвали монасите, а и миряните, видели с очите си изцелението. Свидетелствата за изцеление от тежки болести са безчет, само че локалните помнят още един ослепителен образец за Божието знамение, и за мощната християнска религия.
Те дават за образец човек, който търсил потърсил излекуване от зависимостта си в Черепишкия манастир. Мъжът бил пияч.
Загубил работата си, фамилията, приятелите си, бил на прага на мизерията. Останал самичък и без хоризонт, той се обърнал към Бог и той чул молитвата му. След къс престой в светата обител си тръгнал като чисто нов. След няколко години се завърнал, с цел да опише какво се трансформирало в живота му. Бил дошъл със супер скъпа кола. Оказало се, че почнал влиятелна и скъпо платена работа. В чужбина свил ново фамилно гнездо, забогатял и в този момент бил доста благополучен.
Пред манастирските врати пристигнала и жена с високи стойности на захарния диабет. С молебствия и здравословно хранене духовниците я смъкнали и тя се подложила на животоспасяващата интервенция, която преди била невъзможна.
В същия манастир близки довели и дъртак, съвсем обездвижен. Само след няколко дни престой и молебствия към Господ, той се изправил на крайници, захвърлил бастун и патерици. Зъл пандизчия също получил помощ свише. Той имал няколко присъди за убийства, грабежи и обезчестяване. След 40-дневен престой и постене, индивида получил причестяване и си тръгнал прероден, като агне.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР