Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици и още много

...
Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици и още много
Коментари Харесай

Интерактивната експозицията от праисторически животни гостува за първи път в България

Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, великански птици и още доста други са част от " Ледена ера " - една вълнуваща и просветителна галерия за растенията и животните от последната ледникова ера на Земята. Експозицията гостува за първи път в България и ще бъде разположена в Морската градина в Бургас на 16 август.
Изложбата се осъществя от " Коко Ейджънси " със съдействието на Община Бургас.
Това е втората макетна експозиция, която уредниците осъществят в България. Първата е " Живите динозаври ", която се радва на голям интерес от страна на гостите на Варна.
В " Ледена ера " посетителите ще имат опция да прегледат 18 скотски интерактивни макета на бозайници с научно точни придвижвания, оцветяване, звуци и четина. Всяко животно, част от изложбата, се движи и издава звуци.

Експозицията е снабдена с интерактивен панел, който включва археологическо поле за посетителите, в което могат да се разходят и да открият великански скелет на праисторическо животно.
Освен представители от " Ледена ера ", посетителите ще могат да прегледат и макети на динозаври в действителните им размери.
Тази галерия предлага неповторима и вълнуваща разходка през ледниковата ера за фамилии и гости от всички възрасти.

" Ледена ера " е гостувала в множеството страни по света като Южна Америка, Холандия, Италия, Унгария, Румъния, Кипър, Гърция, Сингапур, Тайланд и доста други, а феновете на макетите са общо над 5 млн. души.
Експозицията ще бъде налична за гости всеки ден от 10.00 до 22.00 часа и ще бъде ситуирана в парк " Езеро ", наоколо до Конна база - Бургас и пясъчните фигури.
Билетите ще бъдат продавани на място, на цени от 10 лева за деца и 12 лева за възрастни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР