Мама щеше да е много щастлива за това, което ще

...
Мама щеше да е много щастлива за това, което ще
Коментари Харесай

Дарина Павлова ИНВЕСТИРА в гаджето си! Джулио Берути заряза киното!

„ Мама щеше да е доста щастлива за това, което ще направя - мисля, че като ортодонт мога да оказвам помощ на хората повече, в сравнение с да церя душите им, като ме гледат във филмите. Благодаря и на друга жена в живота ми Дарина Павлова. ”

 

Думите са на 35-годишния красавец Джулио Берути, който единствено преди ден показа, че се отхвърля от актьорската кариера, с цел да облече бялата престилка на дентален експерт.

„ Неее, това не е почтено, Джулио, на кого ни оставяш? Италия те обожава, какво ще вършим без теб ", сърцераздирателно увещаваха фенките на синеокия красавец да не се отхвърля от специалността, в която е от години насам, само че той бе безапелационен: „ Заceгa това е на сърцето ми. А като всеки италианец последвам първо него, след това чувам разсъдъка ", отвърна им Берути с усмивка, написа „ България Днес “.

Отново рамо в новото занятие на Джулио му дава Мадам Мулти Дарина Павлова , която става негов бизнес сътрудник и в това начинание. Красивата казанлъчанка не за първи път оказва помощ на обичания си като лобира за него пред ВИП продуценти и артисти.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР