Мама и татко Outnumbered Сю и Пийт Брокман се влюбиха

...
Мама и татко Outnumbered Сю и Пийт Брокман се влюбиха
Коментари Харесай

Тайният роман на Клеър Скинър и Хю Денис от Inside Outnumbered, който остави екранните деца зашеметени

Мама и баща Outnumbered Сю и Пийт Брокман се влюбиха на снимачната площадка в действителния живот – и това остави техните екранни деца без думи... е, съвсем!

Актьорите Клеър Скинър и Хю Денис са към момента дружно през днешния ден, откакто потвърдиха, че това е обич през 2018 година, и несъмнено, най-хаотичното дете в сериала имаше доста да каже по въпроса. Даниел Рош, който изигра оживения Бен в хитовата стратегия на Би Би Си, съобщи, че са работили доста по-дълго, в сравнение с са представяли.

Феновете са разчувствани от Outnumbered, който ще се завърне тази Коледа за специфичен и можем да забележим какво се случи след кръвта и мнозина едвам си спомнят, че преди години беше доказано, че родителите в действителност са се събрали същински и сладката любовна история към момента е мощна.

" Те го вършат от години, излизат от години. Заедно са, прекарват си добре. Всичко е хубаво ", добави той. Но откакто може би получи отметка, свенливият Даниел по-късно сподели: „ Бих желал да изясня някои обърквания. Изглежд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР