Мълвата твърди, че всяка жена носи мистерия в себе си.

...
Мълвата твърди, че всяка жена носи мистерия в себе си.
Коментари Харесай

13 неща, които мъжете не признават пред жените

Мълвата твърди, че всяка жена носи тайнственост в себе си. Но дали това важи за мъжете? Те също имат своите секрети, които държат да запазят за себе си непременно.

Обичат уверени дами

Мъжете търсят в дамите това, което те самите могат да предложат. Затова е по-вероятно да изберат харизматична, само че леко закръглена жена за сътрудник, в сравнение с топмодел, съмняващ се в личната си феерия. Колкото по-уверена е една жена, толкоз по-привлекателна е за отсрещния.

Външният тип на дамата за тях е значим

Господата не се вълнуват дали роклята, която сте облекли, е съвременна или не. За тях е значимо стилът на дамата до тях да е „ мъдро секси “, съчетаващ грациозност и съблазън, който не граничи с циничност. Не забравяйте, че мъжете обичат и с очите си.

Не знаят всичко

Да бъдат мъже в очите на една жена е доста значимо за господата. Това ги кара да се навиват на всевъзможни провокации, даже да не са сигурни, че ще имат триумф в тях. Мъжете имат потребност да бъдат мощни и умни пред дамата на сърцето им, без значение дали имат и най-малката концепция, че не знаят по какъв начин се поправя сешоарът.

Безпомощни са пред някои неуместни въпроси

Нека не се лъжем. Жените обичаме да си вкарваме автогол с въпроси, свързани с тежестта ни. Представете си какъв брой ужасяващ е мъжът до вас, когато го попитате дали сте дебела? Те избират да излъжат, че роклята, с която сме се пременили, ни стои като брашнен чувал, в сравнение с да кажат, че сме качили някой и различен кг в региона на ханша.

Че нямат задоволително пари

За никого не е загадка, че мъжете непрекъснато си мерят гениталиите със себеподобните си. И за тях е изключително мъчително, в случай че някой от тях кара по-скъпа и бърза кола, която те не могат да си разрешат. Нещата стават още по-сериозни, когато се окаже, че не могат да задоволят някоя материална волност на своята обичана.

Че ревнуват

Ако не е патогенен ревнивец, то тогава мъжът до вас няма да си разреши свободно да покаже своите усеща, в случай че ви види в компанията на евентуален противник. Друг е въпросът, че от вътрешната страна ще ври като кипяща шкембе супа.

Не признават, че харесват жена от обкръжението ни

След като вие признавате, че сестра ви и най-близката ви другарка са суперкрасиви и секси, тогава за какво и сътрудникът ви да не мисли същото. Това, че е с вас не значи, че е кьорав. Той също вижда хубостта в близост, само че в никакъв случай не би го изрекъл на глас, изключително на вас.

Те също ни премерват

Дами, в случай че един мъж ви е поканил на вечеря, не бързайте на сутринта да си избирате булчинска рокля. Флиртът, шегите, усмивките са дребна част от знаците, че той си пада по вас, само че не значи, че ще е ваш вечно. На господата също им би трябвало време да претеглят дали вие сте единствената жена, която ще ги направи щастливи.

Обичат комплиментите

Може комплиментите към момента да са прерогатив на мъжа, само че и представителите на мощния пол обичат да чуват благи думи за себе си. Но за разлика от нас, те желаят авансово да са наясно дали тоалетът, който са избрали за вечерта, е подобаващ или няма смисъл да гладят тъкмо тази риза.

Харесват „ момичешки “ неща

Да, не сте прочели неверно. Ако един мъж се грижи за ноктите и кожата си, на дамата й е в пъти по-приятно. Освен това господата също гледат „ женски “ сериали, само че не го разгласяват.

Страхуват се

От дребни лъжат мъжете, че не би трябвало да демонстрират страховете си. Но всеки има своите уплахи и това е напълно обикновено. Господинчото няма да ви каже, че се опасява от паяци или от мрачно, с цел да не демонстрира своите недостатъци. Но бъдете подготвени с чехъл в ръка, в случай че видите хлебарка в кухнята, а той комфортно си взима душ в тоя миг.

Майстори са в криенето на усеща

Има филми, които по този начин те хващат за гърлото, че няма късмет да не се разревеш, все тая дали си мъж или жена. Разликата е, че до момента в който ние ревем намерено, той ще съобщи, че гледате следващата боза и скрито ще избърше края на очите си.

Не си потеглят без причина

Мъжът в никакъв случай няма да си тръгне от една връзка без причина. Господата не вършат нищо без причина и сигурно им би трябвало повече време, с цел да преодолеят някой, който им е бил на сърце.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР