Мълвата, че Слави е зависим от опиатите, се носи от

...
Мълвата, че Слави е зависим от опиатите, се носи от
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Не съм наркоман, ходих и до Пловдив!

Мълвата, че Слави е подвластен от опиатите, се носи от най-малко 15 години в родния шоубизнес. Самият Трифонов признава, че и той е чувал този слух, само че няма никаква визия по какъв начин се е появил той. Дългия се кълне, че никога през живота си не е употребявал кокаин или каквато и да било друга дрога, а хора от екипа му удостоверяват, че шефът им е върл въздържател.  

Преди 4 години в " Шоуто на Слави " шоуменът направи сензационно разобличаване, че се е страхувал да не му подмятат опиати. Слави получавал предизвестия, че е взет на мушка от спецслужбите по времето на Иван Костов, само че не обръщал внимание на сигналите. " Целта явно е била да бъда дискредитиран и да ми излезе име на наркоман ", допуска Дългия.  

Той бил във фитнес зала, когато чужд човек го заговорил. Представил се за някогашен чиновник на Министерство на вътрешните работи. Мъжът, който бил сносно облечен, му споделил, че му се готви провокация, да го спрат с колата и да му подмятат опиати. 

" Между другото, аз постоянно съм чувал клюки, че съм наркоман. Което постоянно ме е изумявало. Аз и кафе не пия, камо ли алкохол или каквито и да било стимуланти. Плюс това един човек, който употребява опиати, той има ясни душевен и чисто образни отклонения от един миг нататък. Ако бях наркоман, щеше да ми е проличало ", споделя Слави. В биографичната си книга " За мен е чест ", шоуменът се изповядва пред основния си сценарист на " Шоуто на Слави " и е отделил отделено особено внимание на мълвата, че шмърка кокаин. 

Слуховете се носят от години, само че през 2005 година плъзва мълвата, че от постоянна приложимост на бял прахуляк носа му е изтънял и той си е конфигурирал златна ноздра. Такава обява се появява и на първа страница на несъществуващия през днешния ден вестник " Папарак ", който в последна сметка бе наказан за клюка от Трифонов.  

" Реших обаче да си направя всевъзможни проучвания, с цел да потвърдя, че не съм наркоман и не употребявам дрога. Взимаха ми проби от кое място ли не, вървях в Пловдив в психодиспансера дружно с всички наркомани на метадонова диета. Те ме питаха момчетата там: " Ти кат’ нас ли си? ", крещя: " Бе, не съм, пък и в последна сметка к’во значи " кат’ нас ли си? ", нали, вие би трябвало да се лекувате ". После един лекар ми вкара сонда в носа, с камера, с цел да види имам ли златна ноздра ", разказва картинно Слави изследванията. В последна сметка той потвърждава с прецизни лабораторни проучвания, че в никакъв случай не е употребил опиати.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР