Мълвата, че Денди прекалява с пиенето, тръгна преди години след

...
Мълвата, че Денди прекалява с пиенето, тръгна преди години след
Коментари Харесай

Денди падна много ниско: Живее на помощи и се налива с алкохол

Мълвата, че Денди прекалява с пиенето, потегли преди години след неговото присъединяване в коментарното студио на „ ВИП Брадър ” като посетител. Тогава писателят се появи в изцяло несъответстващ тип и вместо да се усмири от съществуването на камери, продължи да сръбва звучно от сребърна чаша пред очите на всички. Дори водещият Ники Кънчев, който се слави със своята толерантност по връзки на гостите си, на няколко пъти изпусна нервите си и се опита да накара Денди да се държи обичайно. „ Да ти предложим айран, аспирин, шкембе”, изгаври се тогава мистър „ Стани богат”, очевидно разгневен от безочливото държание на госта си и демонстрациите му.

След този случай месеци наред писателят бе подиграван за изцепката си и не един път се постановяваше да изяснява какъв брой тъкмо пие и за какво. После последователно името му се позагуби и мнозина взеха решение, че се е взел в ръце, с цел да се лекува. Доказателства за това бяха грижите, които Денди се опита да постави за външния си тип и здравето си. Писателят даже стартира да посещава фитнес зали, с цел да се постегне.

Уви, мераците му в тази посока били прекомерно краткотрайни. Дори излагането пред камери с чаша в ръка към този момент не го безпокояли. Писателят обилно се черпи преди време и в предаването „ Черешката на тортата”, в което с тъга успяваше да събере речта си пред екипа, написа в. " Уикенд ".

След като се развел със брачната половинка си Юлия Денди стигнал дъното и радикално се трансформирал. Богатата му половинка го изхвърлила от брачното им ложе след близо 20 години брак, като не му оставила нито лев. Това предиздвикало писателя, привикнал да живее в баснословен разкош да се затвори в себе си и стартира да протяга ръка все по-често и по-често към чашката като отдушник на проблемите си.

Дълбоката му психика също намирала място в опиянението. С него писателят по сходство на доста алкохолизирани класици намирал точните думи да покаже страстите. Трагедията му била в това, че не виждал по какъв начин те да доближат до аудитория, която да ги оцени. Пошлотията по никакъв начин не му се нравела и с цел да я избегне, той даже не желал да предлага труда си по общоприет метод. Налагало се самичък да обикаля с творенията си под мишница и да ги предлага на евентуални купувачи.

Когато пък не попадал на подобаваща аудитория за творбите си, не се колебаел да желае пари на заем от другари, с цел да има с какво да живее. И без това към този момент започвал да привиква да не е постоянно обкръжен от разкош, тъй че внезапно снижил стандарта си. За изкуство обаче постоянно намирал и не пестял само от това перо в бюджета си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР