Мълвата, че Денди прекалява с пиенето, тръгна преди години след

...
Мълвата, че Денди прекалява с пиенето, тръгна преди години след
Коментари Харесай

Денди удари дъното! Дави се с алкохол и живее на помощи

Мълвата, че Денди прекалява с пиенето, потегли преди години след неговото присъединяване в коментарното студио на „ ВИП Брадър ” като посетител. Тогава писателят се появи в изцяло несъответстващ тип и вместо да се усмири от съществуването на камери, продължи да сръбва звучно от сребърна чаша пред очите на всички .

Дори водещият Ники Кънчев, който се слави със своята толерантност по връзки на гостите си, на няколко пъти изпусна нервите си и се опита да накара Денди да се държи обичайно. „ Да ти предложим айран, аспирин, шкембе ”, изгаври се тогава мистър „ Стани богат ”, очевидно разгневен от безочливото държание на госта си и демонстрациите му. 

След този случай месеци наред писателят бе подиграван за изцепката си и не един път се постановяваше да изяснява какъв брой тъкмо пие и за какво. После последователно името му се позагуби и мнозина взеха решение, че се е взел в ръце, с цел да се лекува. Доказателства за това бяха грижите, които Денди се опита да постави за външния си тип и здравето си. Писателят даже стартира да посещава фитнес зали, с цел да се постегне.

Уви, мераците му в тази посока били прекомерно краткотрайни. Дори излагането пред камери с чаша в ръка към този момент не го безпокояли. Писателят обилно се черпи преди време и в предаването „ Черешката на тортата ”, в което с тъга успяваше да събере речта си пред екипа.  

След като се развел със брачната половинка си Юлия Денди стигнал дъното и радикално се трансформирал. Богатата му половинка го изхвърлила от брачното им ложе след близо 20 години брак, като не му оставила нито лев. Това предиздвикало писателя, привикнал да живее в баснословен разкош да се затвори в себе си и стартира да протяга ръка все по-често и по-често към чашката като отдушник на проблемите си.

Дълбоката му психика също намирала място в опиянението. С него писателят по сходство на доста алкохолизирани класици намирал точните думи да покаже страстите. Трагедията му била в това, че не виждал по какъв начин те да доближат до аудитория, която да ги оцени. Пошлотията по никакъв начин не му се нравела и с цел да я избегне , Денди даже не желал да предлага труда си по общоприет метод. Налагало се самичък да обикаля с творенията си под мишница и да ги предлага на евентуални купувачи. 

Когато пък не попадал на подобаваща аудитория за творбите си, не се колебаел да желае пари на заем от другари, с цел да има с какво да живее. И без това към този момент започвал да привиква да не е постоянно обкръжен от разкош, тъй че внезапно снижил стандарта си. За изкуство обаче постоянно намирал и не пестял само от това перо в бюджета си, написа " Уукенд ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР