Малума има с какво да се похвали - музикантът вече

...
Малума има с какво да се похвали - музикантът вече
Коментари Харесай

И Малума има с какво да се похвали

Малума има с какво да се похвали - музикантът към този момент е част от актуалното съвременно изкуство. И не става дума за музиката, която прави. А за восъчна фигура. Певецът има свое сходство, изложено в Музея на модерното изкуство в колумбийския град Меделин.
 Ариана Гранде, новата ѝ восъчна фигура в “Мадам Тюсо” и утвърждават ли я почитателите
Истинската Ариана Гранде ли е това

Трудно е да познаем

Всъщност, восъчната фигура на Малума за първи път е показана още през август 2021 година в Музея на Мадам Тюсо в Орландо, Флорида. Но едвам в този момент тя си проправи път до родната му страна.

В момента 28-годишният артист е в Колумбия и се готви за концерта си на 30 април, с който ще означи завръщането си в родината. Естествено, не пропусна да изкаже и насладата си от обстоятелството, че има лична восъчна фигура. " Тя е безусловно мое копие и за мен е невероятна чест да бъде доставена в страната ми - освен това тъкмо преди мой концерт ", споделя разчувстваният реализатор.

Самият музей прави необикновен жест към почитателите на музиканта - за седмица се отхвърля от входни такси за всички искащи да зърнат восъчната фигура. След шоуто на Малума в събота, фигурата (наречена Малума 2.0) ще се върне в първичния си дом - музея Мадам Тюсо в Орландо.

За изработката й е зает екип от цели 20 художника, които прекарват близо шест месеца в студиото, с цел да я изработят.
 Малума, Quay и новата линия слънчеви очила So Much Sol
Поредният флирт на Малума с модата

Колумбиецът пуска своя линия слънчеви очила

Специално внимание е обърнато даже на облеклото - формирано от бял костюм, с двуредно сако на Versace и чифт черни обувки Bottega Veneta. Визия, основана от персоналния стилист на артиста Уго Мози.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР