Малцина знаят, че Йоана е завършила право. Днес в живота

...
Малцина знаят, че Йоана е завършила право. Днес в живота
Коментари Харесай

„Мис Силикон 2009“ Йона Христова: Добра съм, защото винаги съм била различна от масовката

Малцина знаят, че Йоана е приключила право. Днес в живота на силиконката има единствено един приоритет- нейният наследник. Първата победителка в състезанието за модифицирани хубавици Йоана Христова влиза в конкуренцията за купата „ Мис Силикон на десетилетието ". Конкурсът ще се организира по случай десетото юбилейно издание на „ Мис Силикон “ и ще се организира на 20 април - петък в Планета клуб Пайнер София.

Защо взе участие в Мис Силикон?

Бях поканена от Марияна Маринова – уредник на състезанието и взех решение да се позабавлявам. За мен това беше един доста щур ваучър.

Очакваше ли да грабнеш короната?

Явих се и се завоювах. Да,беше предстояща победа. Бях най-хубавата. Вярвам в себе си и във всяко едно нещо, което върша съм най- добра.

С какво мислиш, че превъзхождаше другите?

Във въпросът с какво ги доминирам - с всичко. Винаги съм се стараела да съм друга от масовката.

С какво се промени тогава живота ти?

Станах още по-известна. Снимах доста корици на списания, клипове, реклами. Спрях да се фотографирам поради синът ми. За мен купонът беше преди 10години.

Очакваш ли да спечелиш в този момент „ Мис Силикон на Десетилетието "?

Очаквам да печеля един милион евро. Сега имам други цели и цели. Ще уважа събитието, тъй като аз съм първата Мис Силикон и с мен стартира всичко. Приемам го като готина среща след 10 години. Относно упованията ми кой ще завоюва - Гери Райчевска е моят единствен любимец. Пожелавам триумф на всички девойки, само че притискам палци за Гергана!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР