Малцина от нас се вслушват в съветите на възрастните на

...
Малцина от нас се вслушват в съветите на възрастните на
Коментари Харесай

26 бащини съвета, които ми помогнаха да намеря любовта

Малцина от нас се вслушват в препоръките на възрастните на млади години. Ценността и значимостта на тези препоръки постоянно разбираме чак след години. При това нашите татковци и майки, поучили се от дългогодишния си опит, ни дават доста скъпи препоръки.

Журналистката и блогърка Никол Уи е споделила препоръките на нейния татко, които са й помогнали да срещне любовта и да откри естетика в живота. „ На младини максимализмът ни пречи. Не сме подготвени на взаимни отстъпки, а препоръките на родителите ни се костват неприложими за днешното време “, написа Никол.

„ Моят „ всезнаещ “ татко влагаше във всяко свое изречение житейска мъдрост, само че аз единствено извъртах очи. Исках да направя всичко по своя си метод. После започнах да попадам в обстановки, в които преоткривах думите на татко си и намирах смисъл в тях. Постепенно се замислих, че този „ мним Йода “, както го наричахме, знае много за връзките. Колкото и да е необичайно, точно от него научих най-вече за това по какъв начин да бъда щастлива жена. Представям ви единствено част от житейската му мъдрост, тези препоръки помогнаха на мен и могат да оказват помощ и на други. “

1. Нито един мъж не е в положение да те прави щастлива всеки ден. Това е невероятно и изисква прекалено много старания.

2. Повечето мъже са подготвени да те вършат щастлива единствено за къс интервал от време, до момента в който се пробват да те завоюват.

3. Затова ти би трябвало да умееш сама да постигаш щастието.

5. Никога не позволявай на различен човек да ти подрежда каква би трябвало да бъдеш.

6. Никога не занижавай условията си при избор на мъж. Бъди търпелива.

7. Мъжете също имат усеща. Затова не трябва да си тръгваш сутринта, оставяйки 20 $ и записка „ Не ми се обаждай. Сама ще ти звънна, когато имам време “.

8. Представи си идеалния мъж. Ако искаш той да стане част от живота ти, ще би трябвало и ти самата да станеш идеална.

9. Често слушам по филмите фразата „ Ти си част от мен “. Изхвърли си тези нелепости от мозъка.

10. Никога не позволявай на мъж да се отнася с теб неуважително или да те наскърбява с думи. И несъмнено, в никакъв случай не му позволявай да ти предизвиква физическа болежка. Ако той постъпва по този начин, значи не е никакъв мъж.

11. Намери си човек, който да те обожава и да се държи с теб като с кралица. Истинската обич се демонстрира на каузи, а не на думи.

12. Запомни едно – думите му отразяват това какъв се пробва да бъде той. А дейностите му – това какъв е в действителност.

13. За да имаш щастлива и равноправна връзка, би трябвало да се научиш да уважаваш себе си.

14. Партньорът ти би трябвало да поставя за връзката също толкоз старания, колкото и ти. И даже повече.

15. Не се омъжвай и не започвай връзка с някого просто от самотност или от възприятие за празнина. Работи над себе си и над възприятията си.

16. Точният мъж не просто ще те направи щастлива, а ще те препълни с положителни усеща.

17. Бъди уверена в себе си и се учи да бъдеш щастлива сама. Черпи наслаждение от самотата. Можеш да отидеш сама на ресторант или на кино. Можеш даже да пътешестваш сама. Кажи въображаемо на близките „ Казвам се Х и аз съм мощна, самостоятелна жена, която е удовлетворена от живота и има вяра в себе си “.

18. Ако искаш да завъртиш обич с някого единствено за една нощ, никой няма правото да те осъжда. Ти не дължиш нищо на никого. Играй по своите лични правила.

19. Не се омъжвай, преди да си навършила 30 години. От персонален опит забелязах, че станах по-уверен и спокоен след тази възраст. И обикнах отражението си в огледалото.

20. Винаги работи над връзката. Не си мисли, че всичко е наред, в случай че не се карате и не си крещите. Винаги има метод връзката да стане още по-хубава.

21. Намери си мъж, който да обича себе си.

22. Намери си човек, който да ти стане най-хубав другар, с който да ти е прелестно просто да си висиш вкъщи, да си готвиш вечерята, да вървиш по магазините и така нататък

23. Чудесно ще е да имате общи увлечения и занимания.

24. Питах собствен другар, който се ожени за трети път: „ Тя с какво е по-различна от предходните? “. И той ми сподели „ Всеки ден нямам самообладание да се прибера от работа вкъщи, при нея. “

25. Намери си сътрудник, който да желае да пораства, да се усъвършенства и да се трансформира дружно с теб.

26. Позволи си да бъдеш самостоятелна прочувствено и финансово – и дано това умеене не ти потрябва в никакъв случай в действителния живот. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР