Малтийският орден Св. Йоан за България дари линейка на болница

...
Малтийският орден Св. Йоан за България дари линейка на болница
Коментари Харесай

Малтийски орден дари линейка на Пирогов

Малтийският медал Св. Йоан за България подари кола за спешна помощ на болница " Пирогов ". Изпълнителният шеф на болничното заведение - професор Асен Балтов, получи ключовете за автомобила и формалното удостоверение за даренията.


Благодарение на колата за спешна помощ експерти от лечебното заведение ще могат да стигат за по-кратко време до болничното заведение, когато се постанова да бъдат осъществявани незабавни интервенции. Това е първата самодейност сред двете организации след подписан посред им меморандум за взаимно съдействие.
Иван Ганчев - Велик приор на Суверенен медал на Св.Йоан от Йерусалим: Следващата ни стъпка ще бъде продан на медицински фрагменти, по-специално лекари. Лекари, които от болница " Пирогов " да отидат в Италия, да обменят опит със своите сътрудници там, да научат нови технологии. На взаимен принцип - италиански лекари, които подкрепяни от нашия медал, ще дойдат тук. проф. доктор Асен Балтов - Изпълнителен шеф на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов ": Тази кола за спешна помощ е по-различна, защото тя разрешава доста бързо напредване. Това ще бъде опцията ни за бърза реакция. Така че в границите на 20 минути да се отиде до централния кръвен център, да се вземат кръвни артикули и по-късно да бъдат върнати назад.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР