Малшансът не спира да преследва Лудогорец. Седем дни след като

...
Малшансът не спира да преследва Лудогорец. Седем дни след като
Коментари Харесай

Нов сериозен удар по Лудогорец, още един футболист аут до края на сезона

Малшансът не стопира да преследва Лудогорец. Седем дни откакто Рик Джонатан се контузи тежко, същата контузия получи новото попълнение Диниш Алмейда. Централният бранител е със скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно след случай при започване на второто полувреме на контролата с Цървена звезда (3:2). Алмейда към този момент е в Португалия, където в понеделник ще бъде опериран от проф. доктор Ешпрегейра Мендеш. Специалистът, който e измежду най-хубавите в своята област, оперира и Рик Джонатан преди седмица. 

" Контузията на Диниш е същата като на Рик Джонатан. Вярвам, че лекуването и възобновяване му ще премине безпроблемно ", разяснява лекарят на Лудогорец доктор Валентин Великов. 

" В кариерата ми до момента не съм имал тежки контузии, само че ето, че и на мен ми се случи. Надявам се всичко да премине добре и още веднъж да мога да играя футбол. Благодаря за поддръжката на моето семейство и на всички в Лудогорец ", съобщи Диниш Алмейда. 

" ПФК Лудогорец пожелава на Алмейда бързо възобновяване и скорошно завръщане на терена. ", пожелаха разградчани на своя футболист.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР