Малолетно момче хвърчи с кола в Лом, алармираха жители на

...
Малолетно момче хвърчи с кола в Лом, алармираха жители на
Коментари Харесай

Сигнал до BulNews: Малолетно момче хвърчи с кола из Лом, хвали се в ТикТок /видео/

Малолетно момче хвърчи с кола в Лом, сигнализираха поданици на крайдунавския град пред организация BulNews. 13-годишният Д.С. се хвали в ТикТок по какъв начин кара лекия автомобил „ Шевролет “ на дядо си.  
Справка на организация BulNews демонстрира, че профилите на хлапака в обществените мрежи изобилстват от фотоси на колата с регистрационен номер М 1247 СА. В платформата за видеосподеляне ТикТок пък има голям брой клипове. На тях не се вижда лицето на водача, само че ломчани са безапелационни, че точно малолетният кара. Някои от статусите на клиповете също загатват това. 
На фрагментите се вижда по какъв начин автомобилът се движи на полигон и по пусти пътища, само че също по този начин и в града. Има и записи, показващи дрифт при сняг. Освен това младежът пуска фотоси по какъв начин зарежда, мие и ремонтира колата, което значи, че случаите да кара не са изолирани, а честа негова процедура. 
Хората от града споделят, че демократичният дядо, притежател на колата, се споделя Венци. По думите им, точно той насърчава внука си да кара, макар че е доста надалеч от възрастта, на която това ще му бъде разрешено. 
Хлапакът зад кормилото е евентуална заплаха на пътя и ломчани упорстват полицията да вземе ограничения против безотговорните му близки, които толерират сходно потъпкване на законите.
Вижте видеата ,  и .
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР