Малолетната старлетка Сузанита, която няма търпение да порасне, продължава да

...
Малолетната старлетка Сузанита, която няма търпение да порасне, продължава да
Коментари Харесай

Пълна анархия! 14-годишната Сузанита пуши пред родителите си, направи си и татуировка

Малолетната старлетка Сузанита , която няма самообладание да порасне, продължава да скандализира с изцепките си , видя HotArena .

Едва 14-годишна, изпълнителката на „ Луцифер и Буда ” направи първата си татуировка . Осмокласничката е изписала на лявата си китка имената на родителите си Шенай и Орхан.

Сузанита побърза да се похвали с татуировката си, публикувайки фотография в обществените мрежи, а фрагментът ведната отприщи следващата вълна от упреци към тийнейджърката. Тъй като у нас татуирането на лица под 18 години е неразрешено, рисунката била изработен със единодушието и наличието на майка й Шенай.  

Само преди 2 месеца шлагерният реализатор Орхан Мурад съобщи пред тв водещата Диана Любенова, че е забранил на щерка си да си прави татуси. За слагането на силикон и други усъвършенствания бил още по-категоричен.

„ Аз й споделих: „ Забранявам! Като станеш на 18 години сама ще си решиш ”, призна през лятото изпълнителят на баладичния шлагер „ Хиляди слънца ”. Незрящият музикант великодушно махнал с ръка, когато научил, че щерка му е увековечила името му до това на майка си на ръката си. Орхан се успокоил, че най-малко не направила с мастило някоя рисунка, за които да съжалява след година-две. 

Иначе родителите на отраканата Сузанита я разказват като „ доста положително дете ”, което върви на учебно заведение, рядко излиза и постоянно има предпочитание да оказва помощ на хората. Признават обаче, че към този момент от година и половина пуши . Били уверени обаче, че тя скоро ще се насити на цигарите и ще ги спре.

Амбициозната русокоска се развихри още преди 2 години, когато едвам на 12 скандализира пуратаните с разголените си фотоси . Орхан Мурад оправда разкрепостените фрагменти с обяснението, че Сузи карала плевел пубертет, само че другояче била положително момиче. Той даже заплаши медиите със съд, че демонизират детето му, а майката Шенай се оплака, че поради офанзивите против невръстното момиче, туморните й маркери още веднъж са се повишили, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР