Малолетен ром шофира BMW-то на баща си, насърчаван и от

...
Малолетен ром шофира BMW-то на баща си, насърчаван и от
Коментари Харесай

Малолетният Фончо 2 подкара мощно БМВ под звуците на чалга и одобрителните възгласи на родителите си

 Малолетен ром кара BMW-то на татко си, насърчаван и от двамата си горди родители в показно видео, оповестено от тях във Facebook.

Профилът в обществената мрежа е на Асен Ганчев с прякор Фончо, по всяка възможност татко на невръстния водач. От фрагментите, в които се чуват гласовете на майката и бащата разбираме, че фамилията се прибира от разходка с колата.

Насърчителните възгласи на двамата горди родители звучат по едно и също време на български и ромски, до момента в който дребният “Фончо 2 ", който едвам се подава над кормилото на бащиния джип, отривисто взима завоите на път за у дома.

От профила на Асен Ганчев научаваме, че той живее в Лондон, само че е от град Пещера, където по всяка възможност се е прибрал за празниците. От мнения под обявата, която скандализира обществените мрежи и доста скоро по-късно бе изтрита от създателя, четем, че мястото на действието е ромската махала “Луковица " в дребния пазарджишки град. Естесвено, не след дълго истинското видео бе свалено от профилите на гордите родители на " Фончо 2 ".

“Това е дребния водач – Фончо 2, той ни вози. Бяхме на разходка, в този момент се прибираме ", това раказва женски глас по време на видеото, а в това време мъжки глас го наставлява по какъв начин да взима завоите и къде да дава преимущество на останалите участници в придвижването.

Plovdiv24.bg ви предлага фрагментите, които взривиха обществените мрежи, само че все още липсва коментар от виновните институции.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР