Малоброен протест с искане на оставката на изпълнителния директор на

...
Малоброен протест с искане на оставката на изпълнителния директор на
Коментари Харесай

Малоброен протест пред НАП поиска оставката на Спецов

Малоброен митинг с искане на оставката на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите Румен Спецов се организира пред постройката на организацията.

Гражданите упорстват за изясненост към проблема с компанията със отговорности, която е била владеене на Спецов.

По-рано министърът на финансите Асен Василев разгласи, че прокуратурата е образувала инспекция по случая.

От ГЕРБ дефинираха инспекцията като " невиждана обстановка ". На брифинг някогашният финансов министър Кирил Ананиев назова " срамно " и " демотивиращо за бизнеса " известието, че шефът на приходната организация е подозиран в данъчни измами и източване на Данък добавена стойност. Ананиев прикани да не се протака и да се чака прокуратурата, защото за минути може да се направи инспекция в осведомителната система " Контрол " на приходната организация и да се види дали има нарушавания:

“Неговата компания съществува в тази осведомителна система. Още от момента, в който му е изпратена заповедта за данъчна проверка, той персонално си е получил тази заповед. След това персонално е получил и ревизионния отчет и е употребявал този интервал на удължение, с цел да сътвори условия и да продаде своята компания на малоимотен човек, човек с престъпно закононарушение, който е съден няколко пъти ".

Във връзка с изнесените през вчерашния ден обстоятелства от служебния здравен министър Стойчо Кацаров за противозаконни трансплантации в болница " Лозенец " Ананиев увери, че до момента в който е бил здравен министър, не е получавал такива сигнали.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР