Малмьо постигна страхотна победа с 4:3 над Динамо (Киев) в

...
Малмьо постигна страхотна победа с 4:3 над Динамо (Киев) в
Коментари Харесай

Малмьо пребори Динамо в невероятен трилър

Малмьо реализира страхотна победа с 4:3 над Динамо (Киев) в конфликта сред двата отбора от 5-ия кръг в група " В " на Лига Европа. Срещата предложи страхони страсти и може да се назова същински трилър предвид на това по какъв начин се разви тя.

Малмьо поведе в резултата още във 2-ата минута с гол на Бенгтсон.

До края на полувремето обаче Динамо направи цялостен поврат с попадения на Миколенко в 18-ата и Циганков в 39-ата минута.

Още при започване на втората част резултатът още веднъж бе подравнен посредством Розенберг, а в 57-ата минута Раки още веднъж изведе домакините напред с прецизен изстрел за 3:2.

В 65-ата минута украинците останаха с 10 души на терена, откакто Сидорчук си изкара червен картон и остави тима си в понижен състав. Дори и с човек по-малко обаче гостите съумяха да стигнат до равнене за 3:3 след гол на Вербич в 77-ата минута.

Истинската драма настъпи в добавеното време, когато Малмьо въпреки всичко стигна до успеха, а огромният воин за домакините бе Розенберг, който оформи крайното 4:3 в 96-ата минута.

Така Малмьо злезе на 2-ото място в групата с 8 точки, до момента в който Динамо към този момент е на 3-ото място с 6 точки. И двата отбора обаче резервират действителни шансове за продължение напред, само че шведите към този момент са в много по-изгодна позиция.
Лига Европа 5 кръг, четвъртък 28 ноември  Малмьо ФФ 4:3краен резулат  Динамо (Киев)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР